Λικέρ Κατσάρος

με παραδοσιακό τρόπο και μοναδική συνταγή

Παράγουμε λικέρ από φρέσκα φρούτα και άνθη, με υπέροχη γεύση και έντονα χρώματα. Από την εποχή του 1931, τα προϊόντα της Οικογένειας Κατσάρου εξάγονται σε 3 ηπείρους και είναι βραβευμένα σε εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Με σεβασμό στην ιστορία μας, αναλάβαμε την ευθύνη να ταξιδέψουμε τα λικέρ μας ακόμη πιο μακριά…

παθιασμένες γεύσεις και αρώματα που όταν τις συναντήσεις, απλά κράτησέ τες μαζί σου…

Ο ταξιδευτής δεν τρομάζει από τον καιρό, δεν κάνει πίσω σε δυσκολίες, απλά απολαμβάνει τη διαδρομή μέχρι να πετύχει το στόχο του, να χορτάσει τη δίψα του για το νέο, το διαφορετικό, το δυνατό. Έτσι ξεφεύγει από το μέτριο. Έτσι φτιάχνει το χαρακτήρα του και ξέρει τα θέλω του. Ταξιδεύοντας συναντά γεύσεις που εμπιστεύονται τη φαντασία του και αρώματα που εμπιστεύονται το ένστικτο του. Γεύσεις και αρώματα που κουβαλούν μέσα τους τον δικό τους ταξιδεμένο κόσμο και ψάχνουν την ευκαιρία να σταθούν δίπλα του.

ΣΕΙΡΕΣ KATSAROS LIQUEURS 700ml

Melon Liqueur Σμαραγδένιο άρωμα πεπονιού. Μοναδική γεύση καλοκαιριού στο χρώμα του ήλιου με φρουτώδη δροσιστική μακριά επίγευση.

Mastiha Liqueur Ξεχωριστό και δυνατό άρωμα μαστίχας. Αναζωογονητική γεμάτη γεύση με ατέλειωτη επίγευση βοτάνων.

Coco Liqueur Δροσερό και ξυλώδες άρωμα καρύδας. Διάφανη όψη και τροπική γεύση φρεσκοκομμένης καρύδας με ατέλειωτη επίγευση.

Banana Liqueur Απαλό γλυκύτατο άρωμα μπανάνας. Δυνατή γεύση ώριμης διαλεχτής μπανάνας με φυσική κρεμώδη επίγευση.

Rose Liqueur Πλούσιο βελούδινο άρωμα ανθισμένου τριαντάφυλλου. Συμπυκνωμένη γεύση της φύσης κυρίαρχη στη γλυκιά επίγευση του λουκουμιού.

9 Fruits Liqueur Μεστό και δυνατό άρωμα φρούτων. Γλυκό ροδάκινο, ζουμερό μανταρίνι, απαλό ακτινίδιο, τραγανό πεπόνι που απελευθερώνουν μια μοναδική γεύση.

Watermelon Liqueur Γοητευτικά ισορροπημένο άρωμα καρπουζιού. Φρουτώδης και χυμώδης γεύση με υπέροχη λαχταριστή ευωδία στο στόμα.

 

 

 

liquers
katsaros elegant aura