Τσίπουρο JIVAERI

μοναδική ποιότητα από την ποικιλία «Μοσχάτου»

Με την επιλογή των καλύτερων μοσχάτων σταφυλιών που οι ειδικοί χαρακτηρίζουν ως μια από τις παλαιότερες ποικιλίες, δημιουργούμε ένα μοναδικό και αυθεντικό απόσταγμα με πλούσια και φυσική γεύση. Η ποιότητα αυτή επιτυγχάνεται με την προσθήκη επιλεγμένων σπόρων και βοτάνων που καλλιεργούνται με ιδιαίτερη προσοχή. Για την παραγωγή 1 λίτρου τσίπουρου χρησιμοποιούμε 5 κιλά σταφυλιού. Αυτή η αναλογία διασφαλίζει την ποιότητα του αποστάγματος. Το τσίπουρο παράγεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, με τη διασφάλιση και την αναγνώριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς αποτελεί ένα προϊόν με χώρα προέλευσης και προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη. Το τσίπουρο Jivaeri θα συνεπάρει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή με την μοναδικότητά του!

Ένα προϊόν 100% αποσταγμένο!

Το τσίπουρο Jivaeri συναρπάζει όλους τους καταναλωτές που το προτιμούν είτε με γεύση του γλυκάνισου είτε με φυσική γεύση και άρωμα.

ένα παραδοσιακό ποτό της Ελληνικής υπαίθρου

Σήμερα το τσίπουρο κερδίζει όλο και πιο πολύ τους νέους, που γυρίζουν στις ρίζες τους, αναζητώντας τις παραδοσιακές Ελληνικές αξίες, αυθεντικές γεύσεις και αρώματα. Ανακαλύπτουν από την αρχή τον αγνό, εξαίσιο χαρακτήρα του παραδοσιακού αυτού ποτού. Ο τρόπος με τον οποίο απολαμβάνουν το Τσίπουρο διαφέρει από περιοχή σε περιοχή της Ελλάδος, αλλά δεν αλλάζει η υπέροχη συγκίνηση που προσφέρει. Το Τσίπουρο μοιάζει με την χώρα που το ανακάλυψε: αντέχει στην πάροδο του χρόνου, αλλάζει, προσαρμόζεται, χωρίς ποτέ να χάσει τον αγνό, αυθεντικό του χαρακτήρα…

πως πίνεται

Αν θέλουμε να προσθέσουμε πάγο στο τσίπουρο με γλυκάνισο, είναι καλύτερα να προσθέσουμε κρύο νερό πρώτα και μετά τον πάγο για να αποφύγουμε τον σχηματισμό κρυστάλλων ανεθόλης στο ποτήρι. Για να απολαύσετε το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση του τσίπουρου χωρίς γλυκάνισο, σας συμβουλεύουμε να το καταναλώσετε δροσερό, χωρίς την προσθήκη νερού ή πάγου.

tsipouro katsaros jivaeri
tsipouro katsaros tzivaeri mple prasino