Ούζο JIVAERI

Ήλιος, ουρανός και θάλασσα …

Το λαμπερό Ελληνικό καλοκαίρι και το ελεύθερο πνεύμα γεμίζουν τα μικρά νησιά, που κολυμπούν στην γαλάζια θάλασσα. Η παρέα μαζεύεται στις παραλίες κάτω από τη σκιά των πεύκων.
Η καλοκαιρινή μυρωδιά του γιασεμιού και των φρέσκων βοτάνων αναμειγνύεται με τον γλυκό ήχο της πρόποσης των ποτηριών. Οι αισθήσεις χαλαρώνουν … και το πάρτι αρχίζει!

Στο επίκεντρο του μαγικού αυτού παραμυθιού είναι το ίδιο το Ούζο, το Ούζο Τζιβαέρι!

Στην υγειά σας!

Με ή χωρίς πάγο το ούζο είναι παραδοσιακό αλκοολούχο ποτό της μεσογειακής κουζίνας. Το άρωμα των σπόρων και των βοτάνων απελευθερώνεται, η σύνθεση του ποτού δυναμώνει, η γεύση μαλακώνει και οι αισθήσεις απογειώνονται.

Συστατικά

Αλκοόλη – το ούζο JIVAERI παράγεται από αλκοόλη γεωργικής προέλευσης με ξεχωριστή ποιότητα.

Νερό – κρυστάλλινο, πλούσιο σε μέταλλα από τους πρόποδες του Ολύμπου, το βουνό των θεών.

Αρωματικοί σπόροι και βότανα – το μίγμα αυτών είναι το μυστικό του Ούζου. Το μοναδικό λεπτό άρωμα του JIVAERI και η πλούσια του βελούδινη γεύση του πηγάζουν από το “πάντρεμα” κατά την απόσταξη των 14 προσεκτικά διαλεγμένων αρωματικών σπόρων και βοτάνων όπως φινόκιο, γλυκάνισο, μοσχοκάρυδο, αστεροειδή κ.α.

ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΟΥΖΟ

Το «Αδόλωτο» διπλής απόσταξης

Κατά την απόσταξη απομακρύνονται η “κεφαλή” (περιέχει υψηλό αλκοολικό βαθμό και αλδεΰδες που δίνουν μια “σκουριασμένη” γεύση και η “ουρά” (η οποία περιέχει πολλές ανώτερες αλκοόλες που βαραίνουν τη γεύση και το άρωμα κι είναι υπεύθυνες για τον πονοκέφαλο). Κρατώντας την “καρδιά” ώστε το απόσταγμα να έχει καθαρότερο και λεπτότερο άρωμα σας προσφέρουμε το ούζο “Jivaeri”.

Διπλό Φιλτράρισμα

Το τελικό προϊόν φιλτράρεται και αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές, έτσι ώστε να γίνει καθαρό και ομοιογενές πριν την εμφιάλωση.

ΤΟ ΟΥΖΟ «ΤΡΙΠΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ»

Το Ούζο JIVAERI «τριπλής απόσταξης» είναι ένα ιδιαίτερο ποτό το οποίο περνάει από τρία στάδια απόσταξης για να διατηρήσει τα πιο πολύτιμα μέρη της «καρδιάς». Έτσι το φίνο άρωμα, η γεύση και το μεταξένιο απαλό φινίρισμα διατηρούνται σε αυτό το αυθεντικό και υψηλής ποιότητας προϊόν.

Το “Κρυστάλλινο Δάκρυ”

Στο Ούζο JIVAERI «τριπλής απόσταξης» η αρμονία του πάθους, η γνώση και 150 χρόνια παράδοσης έχουν τεθεί στην παραγωγή αυτού του μοναδικού ποτού. Αυτή η μυστική συνταγή που έχει εφευρεθεί από τον Νικόλα Κατσάρο και κρατούσε για τον στενό κύκλο φίλων. Την ονόμαζε «το κρυστάλλινο δάκρυ»!

jivaeri ouzo cover
Jivaeri
Jivaeri
Jivaeri