Ούζο Τυρνάβου Κατσάρος

το μυστικό

Η απόσταξη, μια μαγική διαδικασία, γεμάτη ενέργεια και προσμονή, δεμένη με μια γιορτή από 14 βότανα και σπόρους. H ιστορία μας τους έβαλε δίπλα δίπλα για να χορέψουν με τα αρώματα τους στη μυστική, 160χρονη συνταγή του Ούζο Κατσάρος.

ο τόπος

Ευλογημένος τόπος, που σμίγει με πάθος ο καθαρός ουρανός με την εύφορη γη και τα γάργαρα νερά του Ολύμπου. Κάνουν την ψυχή μας καθαρή και τους καρπούς του Θεσσαλικού κάμπου κρυστάλλινους και διαλεχτούς. Μπροστάρηδες στο μακρύ ταξίδι.

το μεράκι

Ακατανίκητη η έλξη της ψυχής μας, χρωματισμένη με πείσμα και έμπνευση. Προσηλωμένη η αγάπη μας και αφοσιωμένη η ζωή μας στον καθάριο δρόμο της οικογενειακής μας ιστορίας. Πως να αντισταθείς στο κάλεσμα της δημιουργίας που κάνει τη μαγεία πραγματικότητα στο Ούζο Κατσάρος.

η πείρα

Μικρές στιγμές εμπειρίας πλέκουν σιγά σιγά, 4 γενιές τώρα, τον μίτο της Αριάδνης που δείχνει τον δρόμο μέσα από τον λαβύρινθο των επιλογών. Χτίζοντας έναν τοίχο πείρας που τιθασεύει την αναρχία των υλικών και τα κάνει αδιαμαρτύρητα να δεχθούν τον προορισμό τους.

αρώματα & γεύσεις

Πηγή που αναβλύζει μεθυστικά αρώματα που σαγηνεύουν και το τελευταίο εκατοστό της ψυχής σου. Μελωδίες γεύσεων φτιαγμένες από ψιθύρους της φύσης, βαλμένοι μέσα σε ένα ποτήρι. Απόλαυση που δεν δέχεται κανόνες, κάνει τον κόσμο γύρω σου να συγχρονίζεται μαζί σου. Δεν υπάρχουν μυστικοί τρόποι, η ελευθερία στην επιλογή οδηγεί στην προσωπική απόλαυση του Ούζου Κατσάρος.

η ουσία

Να η στιγμή της απόλυτης αρμονίας. Τα λουλούδια έγιναν άρωμα και γεύση και σου δίνονται απλόχερα. Σαν λάβα που ρέει και σε ξανανιώνει, σου δίνει φρέσκια πνοή σ’ αυτή την άναρχη στιγμή. Γεύεσαι το Ούζο Κατσάρος και σε γεμίζει με μια ευχάριστη ευφορία. Τώρα όλα προδόθηκαν και κάνουν εσένα, τον τυχερό, να τα κλέψει και να τα κάνει δικά του σε μία σχέση αλήθειας.

ouzo katsaros cover
ouzo katsaros
ouzo katsaros
ouzo katsaros