Η ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ βρίσκεται σήμερα σε μια ιδιόκτητη έκταση 6000 τμ όπου η τεχνολογία συνυπάρχει σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση. Ο πρόγονός μας Νικόλαος Κατσάρος έχοντας αποκτήσει ένα καζάνι από συγγενείς άρχισε να ξεκλειδώνει τα μυστικά της απόσταξης με τρόπο πρωτοποριακό για την εποχή, καταλήγοντας στο σημερινό «εθνικό ποτό» της χώρας μας γνωστό σε όλους ως Ούζο Τυρνάβου.
Η σπουδαία προίκα του Νικολάου Κατσάρου πέρασε από γενιά σε γενιά δουλεύοντας αδιάκοπα επάνω στην συνταγή τόσων ετών με μεράκι και φροντίδα σε όλα τα στάδια παραγωγής , εξυμνώντας έτσι τον ιδιαίτερο τόπο προέλευσης των εκλεκτών αποσταγμάτων μας , τον Τύρναβο Θεσσαλίας.
Τόπος έδρας μας κάθε άλλο παρά τυχαίος εφόσον σε καμία άλλη περιφέρεια της Θεσσαλίας , τα αμπέλια δεν καλλιεργούνται όσο στον Τύρναβο .Το 1856 περίπου 160 χρόνια πριν , τότε που ο Τύρναβος θεωρούνταν κέντρο βιομηχανίας αλλά και σοφών της εποχής, ο Νικόλαος Κατσάρος προπάππος μας ήταν εκείνος ο εφευρέτης που δημιούργησε το υπέροχο απόσταγμα ΟΥΖΟ.( Θεσσαλικά Χρονικά 1935). Από τότε με τα μυστικά των τεσσάρων γενεών συνεχίζουμε να αποστάζουμε ούζο χρησιμοποιώντας την ίδια πρωτότυπη συνταγή.
Οι εγκαταστάσεις μας σήμερα είναι εξοπλισμένες με χειροποίητους χάλκινους άμβυκες, δεξαμενές Inox τελευταίας τεχνολογίας και μια πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή εμφιάλωσης , γραμμή παραγωγής που είναι σε θέση να παράγει 2000 φιάλες ανά ώρα , προσφέροντας στον κόσμο αποστάγματα υψηλής ποιότητας που μας κάνουν τόσο προσωπικά όσο και εθνικά υπερήφανους.